Hattulan Hirsi Oy

Olemme perheyritys, jossa hirsirakennustaito kulkee isältä pojalle. Hattulassa sijaitsevassa hallissamme valmistamme toiveidenne mukaisen hirsirakennuksen, on se sitten omakotitalo, vapaa-ajan asunto, sauna, aitta tai varasto.

Mallisto

Pääasiassa valmistamme hirsirakennukset asiakkaiden omista suunnitelmista. Olemme valinneet näille sivuille valikoiman suosituimpia mallejamme.

Hirret mäntyä

Käytämme tiukkasyistä mäntyä, joka ostetaan suurelta sahalta Pohjois-Suomesta. Toimittajamme valitsee parhaat tukit hirsiaihioiksi suuresta tukkisumasta, jolloin laatu ei pääse vaihtelemaan. Hirsirakennus on mahdollista valmistaa myös kuusi- tai lamellihirrestä.

Toimitus ja palvelut

Saatte meiltä tarjouksen, johon on tarkasti eritelty toimitukseen kuuluvat materiaalit, varusteet ja palvelut. Täydellinen toimituksemme on pystytetty hirsitalopaketti. Haluamme varmistaa rakennusprojektinne hyvän lopputuloksen. Meiltä saatte myös apua suunnittelussa, asennuspalvelua ja rautakauppasopimuksen Hämeenlinnan K-Rautaan, jonne olemme neuvotelleet asiakkaillemme edullisen sopimuksen.

Kuljetus

Kuljetamme hirsipaketin suoraan työmaalle. Myös ikkunat, ovet ja muut varusteet kuljetetaan tarpeen mukaan rakennuksille. Oma kuljetuskalustomme tuo rakennusaineet paikalle silloin kun teille parhaiten sopii.